Křížová výprava

Křížová výprava

Anotace: ...

Věříš věrozvěstům,
co přinesli ti ideály,
které máme ctít.

Jdeš tu jejich cestu,
na který se bez pokory
pro ně budeš bít.

Rozum ovlivní
ÁBEL, KAIN
Schován za biblí
TASTE ZBRAŇ

Lze válkou
kázat lidem
tohle poselství.

Za pravdu
dávat lidem
pouhé proroctví.
Autor vinci, 04.07.2008
Přečteno 426x
Tipy 4
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, just me, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí