Odejděte- tak lehké to nebude

Odejděte- tak lehké to nebude

Anotace: začátečník

Sluhové Boží pozor dejte,
své okolí nevnímejte.

Dejte pozor jak chodíte
a kumu tím ublížíte.

Svou lásku tak neobjímejte
neb ve stínech oslepnete
a hříšníky udupete.

Z hříšníka se stane netvor,
ve vašich branách bude otvor,
z kterého se stane náš prostor.
Autor irisY2K, 10.07.2008
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí