A Deus

A Deus

Anotace: Byla jsem s přáteli v Podhradí nad Dyjí a koukala jsem se po přírodě a tak, přemýšlela..

Otče, otevíráš mi svět, který mi byl tak dlouho uzavřen.
Víš, ještě v něm neumím chodit, ale je tak krásným krajem.
Otče, snažil sis mě získat již dříve a teď jsi toho docílil.
Děláš mi radost, když mohu jen pohlédnout do oblak, kde se mísí mnoho plynů a toť dílem Tvým.
Obdivuji Tvou krásu a velikost a nejvíce Tvou velkou náruč.
Ať se člověk cítí fyzicky sám, není přeci tomu tak, když mne obejme tolik lásky.
Proč si to neuvědomovat, když je to fakt?
Hledím na Tvé tvorby, můžeš pozorovat úsměv na mých rtech.
Příroda vypadá tak neskutečně. Jak se Ti to mohlo podařit?Přemýšlím
Cítím se s Tebou dobře a nikomu nedovolím, aby náš vztah přetrhl.Nelze
Otče, mám Tě i s Tvým synem v srdci a nechci, abyste někdy odešli.
Autor losberundos, 12.07.2008
Přečteno 376x
Tipy 2
Poslední tipující: Šantir, s.e.n
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proč všichni mluvíte k němu?..a ne k ní? Ten sterozákonní,krutý, patriarchální Jehova je pěkně všem zarytý pod kůži..Víš např.že v jednom verši ve Starém zákonu dává ženu do jedné lajny s domácím dobytkem? Větší cenu pro něho nemá..Ale to chce si přečíst bibli bez předsudků a pateticko-emocionálního náhledu..

20.07.2008 11:16:00 | Weylin

Z dílka je vidět jednak láska k Bohu,ale i k přírodě. Je to zajímavé i pro ty co nevěří.

12.07.2008 14:36:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí