Dušička

Dušička

Těžko je duši, která je připoutána k zemi,
nemůže vzlétnout, odejít tam, kde nic nebolí.

Zúčastnit se dění jako pasivní divák.
Nemoci promluvit.
Vidět vše přes bolest světa.
Nebýt spatřena.

Naslouchat tvrdosti života.
Neposkytnout dobrou radu.
Procházet pozemní poutí bez těla.
Trpět jako zvíře.

Milá dušičko, najdi pokoj a mír v nebeské zahradě.
Jen tak zapomeneš na léta utrpení a strádání na zemi.

Buď nám oporou v našich radostech a starostech.
Naslouchej nám a vyslyš naše prosby.
Vyveď nás z nebezpečí.

Jsme rádi, že jsi v pořádku.
Protože Ty jsi dušička naší maminky,
která nalezla svůj pokoj a mír.
Jsi jedna z hvězd v mléčné dráze.
Denně k Tobě upírám zrak
a čekám na zázrak.
Autor devcatko z jetele, 02.08.2008
Přečteno 445x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, čertíček, WAYWARD, okapovaroura, Šantir, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, igniss, Holis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pozor,zázraky se nedějí,krom zázraku zrození.

06.08.2008 09:38:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí