Jan Zvěstovatel

Jan Zvěstovatel

Anotace: Krade boha Izraelitům a krade i boha muslimům a přitom je všeho všudy jen jeden bůh.

Jan Zvěstovatel,
postavte ho do výtahu
povzneste ho do nejvyšších výšin
vyneste ho až na vrchol, kam jen hory dosáhnou
ať přednese tu svou knihu lží.

Jan Zvěstovatel,
on je úlisný kazatel
je načase ho trochu srazit
vezměte ho za ruku
a postavte ho na pódium
ať vyslechneme jeho alibi.

Prohlašuje Boha za svou jedinou jistotu,
krade boha Izraelitům
a krade i boha muslimům
a přitom je všeho všudy jen jeden bůh .

Sedm lží, sedmkrát znásobených, a ještě jednou sedmkrát
sedm andělů se sedmi troubami
pošlete je domů, hned ráno
tak kdo to volá?
Jan Zvěstovatel
utrpení je to jediné, co nám kdy nabídl
tak kdo to volá?
Jan Zvěstovatel
měl by pokorně sklopit hlavu .

Sbohem
sbohem
sbohem
sbohem.

Sedm lží, sedmkrát znásobených, a ještě jednou sedmkrát
sedm andělů se sedmi troubami
pošlete je domů, hned ráno
tak kdo to volá?
Jan Zvěstovatel
utrpení je to jediné, co nám kdy nabídl
tak kdo to volá?
Jan Zvěstovatel
měl by pokorně sklopit hlavu.

Sbohem
sbohem
Jane Zvěstovateli
sbohem
Jane Zvěstovateli
sbohem
Jane Zvěstovateli.
Autor Quoman, 26.08.2008
Přečteno 610x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sbohem,synu.

29.08.2008 15:38:00 | Weylin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí