Nebe, peklo, ráj

Nebe, peklo, ráj

Anotace: 2007

máš nebe jako zrcadlo
a touhu, kterou Země krotí
rozezvučí tě každé "proti"
které by koho napadlo

máš peklo jako strašidlo
a nedohlédneš jeho konce
když smějí se těm, co nesou zvonce
těm, které nebe pobídlo

máš ráj jakožto návnadu
a ležíš, když se jiní ženou
za pozlátkovou minicenou
ženou se totiž pozadu

máš Boha, jenž je vše, co je
On vidí ráj, peklo i nebe
a vidí přitom také tebe
jak uklízíš Mu pokoje
Autor danielsoft, 10.09.2008
Přečteno 440x
Tipy 15
Poslední tipující: Amiradi, 6thSun, Ammazonic, Romana Šamanka Ladyloba, Holis, labuť, Jiparo, WAYWARD, Triffid Kolbe, Káňátko, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vítej - nádherná

11.09.2008 19:53:00 | Romana Šamanka Ladyloba

...vítej na Literu :-)

10.09.2008 12:43:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí