Hostina bolesti II

Hostina bolesti II

Anotace: nevěřím v něho...ale je pro mě inspirací

V poutech, na kříži násilně zavlečen,
za bláhovost a nesplněný sen,
s korunou z trnů vraženou do krve,
nepláče, modlí se k bohu, prosí svého otce.

Za život jenž nám byl dán,
nikdy nebyl, nebude už sám,
v duších jeho příběh každý má,
nad mraky otec jako slunce jen pokukává.

Už dnešní den nebude pršet,
už hvězdy tuto noc nikdy nevyjdou,
poslední večer s lidmi neznajíc čest,

jen v kapse, mincí třicet je slyšet chřest,
odchází poslední z prvních lidí,
nechává odkaz a mnoho nocí na snění.
Autor Láďa, 16.09.2008
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí