vyznáni II

vyznáni II

Anotace: vyznání Spasiteli

Za moje hříchy jsi na kříži platil
Nabízíš odčinit, co já jsem zhatil
S láskou mne vidíš, nabízíš sebe
Peklo jsi okusil, mně dáváš nebe

Přemožen láskou, přijatý Tebou
Dávám Ti darem duši svou šedou
Láskou a něžností lámeš mé hradby
Jediným slovíčkem odstraníš klatby

Jak slunce ozáříš krajinu temnou
Před Tebou všechny mé obavy blednou
Spojil´s mne s životem, vyvedl k lidem
Hříchy mé vymazal, nasytil klidem

Do mého života vrátil jsi barvy
Démony vyhnal, mých ran muší larvy
Za syna přijal´s mne, spojil ses se mnou
Duchem svým vedeš mne, láskou svou jemnou
Autor Ik, 18.09.2008
Přečteno 389x
Tipy 10
Poslední tipující: mirakle, Holis, jedam, Romana Šamanka Ladyloba, Inge, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí