V hlubinách

V hlubinách

Anotace: ...

Jak vyznat se před tebou, Pane?
Láska tvá moje srdce spoutává,
a oheň, jež v mé duši plane,
snad spálí ve mně místa bolavá.
Vše, čím jsem se kdy provinila,
proti tvým přáním, zákonům,
o čem jsem s touhou v noci snila,
když prázdný býval srdce dům,
uzamkni a provždy zahoď klíč
do temných hloubek oceánu.
Chci sebe samu poslat pryč,
ať láskou tvou tak jak dřív planu.
Autor Inge, 27.09.2008
Přečteno 438x
Tipy 8
Poslední tipující: denebrin, shakespeares, Bíša, Holis, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kéž by to bylo tak snadné
jak nakonec prosté to je
přebývat v jeho hlubinách
...
samotným Pánem chráněni
a láskou spasit zranění
...

28.09.2008 13:58:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí