Sám temnou ulicí

Sám temnou ulicí

Anotace: Pár slov, které mě napadli, když jsem se cítil úplně bez myšlenek a pocitů, spokojený a v klidu..čtěte ji prosím pomalu a za komentáře jsem vděčný... ;-)

Sám temnou ulicí,
kráčel nocí bez hvězd a beze snů.
Vyvolen nikým a k ničemu,
šel sám nikudy a nikam,
cestou náhodně zvolenou,
mosty za sebou spálil.

V hlavě myšlenku dřímal,
však nemohl ji číst,
a tak hledal,
kudy k ní má jít,
jak dalo by se snít…

Sám temnou ulicí,
kráčel on dál,
bez myšlenky, naděje a pocitu,
postupoval tmám a stínům,
které občas potkali jej.
Krok za krokem,
neviděl světlo,
pak uslyšel hlas,
tajemný z dáli se nes
a z noci jej zval..

Pojď sem blíž,
vždyť brzo již,
cestu svou, naplníš...
Autor Gabriel17, 06.10.2008
Přečteno 386x
Tipy 3
Poslední tipující: Markeťák713, Jamesow
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí