Zdá se ,že Bůh má Tě rád

Zdá se ,že Bůh má Tě rád

Anotace: snad výmysl...snad pravda

Zdá se ,že Bůh má Tě rád

Zdá se ,že Tě miluje Bůh ,ne stát
Zdá se ,že není o co stát!
S puškou v řadě stát
Držet hubu a krok……kašlu na stát!!

Boží mlýny pomalu se šinou
Ztrácejí sílu ,mění se v beznaděj…
Tonoucí stébla nezachytí
Silou nevládne ,ztrácí se v zapomnění

Tíha osudu v těle odráží
Vše špatné nedá Ti spát
Zase probouzíš nová rána
Déšť zkalí pohled Tvůj

Státní správa daní tě zatíží
Zaplatíš hříchy své
Vše odčiníš navěky v nebesích
Do truhly ulehneš osudem vyrovnán!

Citáty Tvé rty zpívají
Klaníš se vůdcům s cejchem čerta
Oni slíbí Ti život krásný
Problémy zůstanou….Běda!

Zdá se ,že Bůh má Tě rád
Ač mlád mrtvý jsi sám
V područí svůj hrb skláníš
Věrnost za hrob přísaháš

Přátel pár odhodils stranou
Na pokraj propasti sám usedáš
Hodiny spočteny máš
Žalmy poslední útěchou Ti jsou

K nebesům stoupá Duše Tvá
Poplatky na zemi splaceny máš
K lepším zítřkům míříš
Za zády zanechals zbaběle Tělo Své

Rozloučení na Zemi vystrojí Ti
Propláčou kapesní látky připravené
Úředník projev pronese
Pravicí soustrasti projeví
Autor v.hercik, 07.10.2008
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Triffid Kolbe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí