Andělský chór

Andělský chór

Anotace: ...

andělský chór je nádherný zvuk
jak krásně i pro mne zní
slýchal jsem ho už jako kluk
i dnes ho slyšet smím

ta píseň co dává naději
lidem jako já
ale dřív nebo později
ji každý bude znát

a i kdyby za tisíc let
vyhasla slunce zář
navždy zmizel celý svět
a lid viděl boží tvář
Autor někdojiný, 30.10.2008
Přečteno 502x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, sondulacek, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...je to dobré

30.10.2008 17:05:00 | WAYWARD

tu píseň bych chtěla zpívat dlouho...snad k tomu dojde.

30.10.2008 16:31:00 | sondulacek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí