Chvála papeži.

Chvála papeži.

Anotace: Tato básnička mě napadla než jsem sešel pár schodů z 3.patra do kotelny.

Chvála papeži.
Papež Jan Pavel II dobrý člověk byl
celý svět si ho oblíbil.
Pro všechny dobré slovo měl
při jeho projevu dav ztichl, oněměl.

Měl pochopení pro křesťany, hinduisty, muslimy.
Hovořil dlouho až měl ústa vyschlá, bez sliny.
Několik řečí, jazyků znal
proto ho člověče i po jeho smrti chval.

Do posledních sil on s nemocí bojoval
bohužel on podlehl, dokonal.

Ve Vatikánu dlouhá léta žil
a když už mu zbývalo jen pár sil,
myslel on na nás na lidi,
jen hlupák tohle nevidí
a proto vzpomeňte na něho
a prohlašte ho za svatého.
Autor Paulín, 06.11.2008
Přečteno 356x
Tipy 6
Poslední tipující: Jarunka, mkinka, strawbery, Lota, Zdenek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)))

08.11.2008 09:42:00 | Weylin

...nejde o to, aby byl někdo vysvěcen na svatého, jde tu o skutky, které kdo udělal a udělá...to by myslím potvrdil i sám Pavel II... :-)

07.11.2008 18:48:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí