Spása

Spása

Anotace: na rozcestí....

přejít oceán do lásky srdce
nemít přitom nikoho k ruce
necítit světabol nikdy už více
být pohlcen Bohem v celé své míře
udělat z duše svatyni chrámu
zasvětit život náš jen a jen Pánu
neskončit s tím k druhému ránu
a vykopat tak propastnou jámu
pečlivě budovat odolnou hradbu
a nenechat proniknout pekelnou skladbu
milovat více nežli jen málo
aby se srdce i po smrti smálo
Autor losscar, 11.11.2008
Přečteno 345x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Alien.v.v.s., Anne Leyyd, Bíša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně jsi to napsal ... nemám co víc bych k tomu dodala. :)

14.06.2009 19:46:00 | Anne Leyyd

Máš dušu aj srdce bolavou,
je tou náladou,
jež v tvých dílkách tkví...

18.11.2008 10:38:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí