nebe

nebe

Anotace: vize Božího trůnu

Před Bohem ležím
Zakrývám oči
Vzhlédnout se bojím
Hlava se točí

Andělé planou
Chorály znějí
Všichni se klanějí
Srdce se chvějí

Vesmíru vládce
Na trůnu sedí
Trojice Boží
Do srdcí hledí

Cherubín volá
Podobný meči
Svatý jsi ! Svatý!
Mé srdce brečí

Trůn je jak výheň
Plane a plane
Ohnivá láska
Co neustane

Velebnost soudce
Vzbuzuje bázeň
Něha a soucit
Svatosti lázeň

A prapor lásky
Nad trůnem vlaje
Na srdce moje
Brnká a hraje

Vše ve mně taje
Zakouším věčnost
Láska mne spaluje
A horká vděčnost

Před Bohem ležím
Zakrývám oči
Vzhlédnout se bojím
Hlava se točí
Autor Ik, 21.11.2008
Přečteno 405x
Tipy 5
Poslední tipující: Pevya, zzlatý, Bíša, Kristine Clary-Aldringen, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má zvláštní atmosféru, naléhavou.

26.08.2009 09:14:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí