Zrození

Zrození

Anotace: Odkud jsme vzešli...

Zrození

Adam z ráje přišel k nám
Kdo by tady o to stál
Brány hříchu otvírá….

Přišel na úpatí hor
Vinnou svojí svádí boj
Co bude dál neví sám…

S Evou svojí spustil hřích
Protest pozdě ,plný břich
Eden vzdaluje se nám…

Jablko sváru nevrátíš zpět
Utrhla z větve to je hned
K novým zítřkům kráčí dál….

Had slizký našeptal jez
Pochutnáš sobě nikdo nevěz
Pozdě bycha honit v nás….

Z hříchu zrozeni jsme my
Kain vraždí Ábela pro nic
Roztáčí neřestí bál…
Autor v.hercik, 28.11.2008
Přečteno 365x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Bíša, Káňátko
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dekuji

29.11.2008 14:17:00 | v.hercik

to jsem si řpečetal i vícekrát, je velmi zajímavá...

28.11.2008 15:28:00 | Káňátko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí