Cítím

Cítím

Anotace: ...

Sbírka: Kniha života

Cítím lásku Tvou,
je jako vítr ve vlasech,
hladí duši mou
karavana myšlenek
se řítí vpřed
jak vystřelené šípy
mé srdce - rudý květ
a víra kořen lípy...

Slyším slova Tvá,
dávají odpověď
a ve mně zůstává
dál silná jako zeď
má víra
lipového kmene
a kůra,
jež po srdci se klene
je plná silné mízy
a nikdy neopadne,
jsi voda, jež mě křísí,
hvězda, jež nezapadne.
Autor Akrij8, 03.12.2008
Přečteno 517x
Tipy 17
Poslední tipující: Ariella13, slunecniceee, Lachailla, deuxEm, Myrja, Simísek, Bíša, Šantir, Mbonita, Špáďa, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jak víla, jak svítání, jak podivné hledání,
je ptát se bezmezně se vzpomínkou na vězně,
jímž srdce naše může být.
Otázkou je jak jej zachránit?
Snad ďábel či Bůh
je ten co o Tě stojí,
však nikdy nejde míti dvojí.
Volba je na Tobě a můžeš se ptát,
kam život svůj toužíš směřovat.

05.12.2008 17:16:00 | slunecniceee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí