Ježíš

Ježíš

Anotace: To je můj pohled na Ježíše, tedy jen jeden z mnoha.Je taková obyčejná, ale jde mi tu o její poselství.

Přišel na svět Ten,
jehož příchod byl předpovězen.
Zjevil se Vyvolený,
Živého Boha milovaný.
Hvězda jasná za té svaté noci
sladkou zvěst víry a naděje
do světa širého nesla
a lidi ve svých obydlích
toužící po světle
spící zastihla.

Sláva roznesla se po celé zemi
a lidé naplnila radost v srdcích.
Modleme se spolu,
spojme ruce
ke chvále našeho Otce.
Přišel Mesiáš
aby otevřel naše srdce slepá.

Je tomu už bezmála 2000 let,
ale ta hvězda září stále.
Září v nejniternějších
hlubinách našich srdcí.
Vyvolený nepřišel
aby byl v kostelech
kde hlásají bludy.
Vyvolený nepřišel
aby se stal vládcem pozemským.

Vyvolený přišel
aby se stal naší duší
a tlukoucím srdcem.
Vyvolený přišel,
aby nám otevřel brány
ke Království Pravdy.

Ježíš Nazaretský,
Ježíš Syn a Mistr,
Ježíš Spasitel Kristus.
Jeho Jméno je Lék.
Jeho Jméno je Naděje.
Jeho Jméno je Pravda,
Cesta a Cíl!
Autor Koli, 13.12.2008
Přečteno 430x
Tipy 4
Poslední tipující: Martin Němeček, Veselý Drak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Amen..:-)

16.12.2008 09:28:00 | Weylin

Degradace víry je výsledek všech...
Viník se nenajde jeden jediný....
ať hodí kamenem, kdo je bez viny...
Fakt je, že v desateru přikázání je návod na život
... lepší...jinačí...,
pak známe něco o perlích sviním...
ale tu perly nestačí...

Za desatero nikdo nedal náhradu...
Miluj bližního svého...
a pěstuj Rajskou zahradu...

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
Nevěřím na nekonečno s hvězdami všemi,
stačí mi pár krásných let někde na zemi...
Vždyť já vám povídám, že je nebe na zemi...

13.12.2008 16:44:00 | Veselý Drak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí