Hledání a nalézání

Hledání a nalézání

Anotace: ...

Kde svou lásku naleznete
za hranicí sebe samé
tam se duše dotkne hvězd
pane, ty jsi cestou cest
pomohlas mi dopít kalich
kalich vlastní hořkosti
síla není slabostí
jak mi s tebou pane blaze
duše má, ta černá saze
zas se leskne doběla
moudrý jsi v svém rozhodnutí
trpí, kdo nic nedělá
koho ďábel bičem nutí
tvá láska však v laskavosti
prostá pýchy, prostá zlosti
sídlí v lidech s nadějí
že i oni jednou v nebi
tebe, pána uzřejí
růže, ze všech nejjasnější
srdce Boha věčného
Autor Inge, 25.12.2008
Přečteno 337x
Tipy 11
Poslední tipující: Reno, Ik, Holis, Bíša, NikitaNikaT., Filková, jedam, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezká...

27.12.2008 08:27:00 | Ik

Zajímavé, myšlenkové a působivé.

25.12.2008 22:43:00 | NikitaNikaT.

***

25.12.2008 12:48:00 | jedam

...já bezvěrec Tip

25.12.2008 08:44:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí