Život

Život

Anotace: ... co na to říct... posuďte sami...není to nejlepší dílko co mám, ale pro někoho může být zajímavé...díky za koment...

Život

Naděje na krásný život
to mě sráží k zemi
proč tolik beznaděje
se obrací k mojí duši

Každý v Tebe věří
ty zástupy lidí
vybíráš si mezi nimi
ty co pro ně
nejvíc znamenají…

Otevřels mi bránu
světla Tvého
kde každý najde
sobě rovného

Jen život svůj chci prožít
Ty jsi však byl pro verzi – umřít
srdce, vážnost i žal mám
ale já tím vším pohrdám

Každý v Tebe věří
ty zástupy všech lidí
nezlob se na mě, já Ti nevěřím
vybíráš si mezi nimi
co pro tebe znamenají?

Já tady dole přeci jen zůstanu
dokud sám svůj život neprohraju…
Autor AndyKo, 25.12.2008
Přečteno 413x
Tipy 5
Poslední tipující: Agniezka, Emma Kulíková, Filková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

všichni ho asi jednou prohrajeme...snad se nám podaří prohrát s čistým štítem...hezké dílko

29.12.2008 12:13:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí