Prostoročas

Prostoročas

Anotace: Bez anotace

kéž uvězní nás do čtyř tváří
vášeň věření myšlení
zakřivených věčností stáří
hříšníky soudí šílení

kéž nám zhořkne zášť usmíření
čas tíživý břímě řeči
a lež žel leží na umření
žádné oběživo léčí

kéž bdíme všechna probuzení
ať císař žebrákem už není
Autor Franceska.Darness, 01.01.2009
Přečteno 393x
Tipy 1
Poslední tipující: Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí