Temnota

Temnota

Anotace: "dudiš svetlo" a človek spoznal čo znamená temnota.

Temnota sa ku mne blíži,
Moja duša smútkom planie.
To je koniec mojej cesty,
Viac už žiadne milovanie.

Vydávam sa novou cestou,
Po chodníku zatratených,
Do temnoty skladať básne,
O tých čo ma nezradili.

Tam v útrobách môjho sveta,
Kde sa všetky cesty končia.
Hľadajú ma temné sily.
Čakám kedy na mňa skočia.

Sú mi v pätách dňom i nocou,
Neskryjem sa, nemám kam.
Šepkajú mi hrozné činy,
Čo som kedy napáchal.

Temnotou sa blíži svetlo,
Jasné ako hviezdny svit.
Cítim teplo, znova žijem,
Človekom chcem znova byť.

Zo svetla sa ozve hlas,
Jemný ako jarný vánok.
Nevzdávaj sa, miluj zas,
Premôž tento temný spánok.

To je koniec mojej cesty,
A či nový začiatok?
Zo svetla som znova povstal,
Bol to krásny, zážitok.
Autor Dannalis, 06.01.2009
Přečteno 378x
Tipy 4
Poslední tipující: Ariella13, Ik, Yves
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mám ráda jednoduchost a šťastný konec.. tohle má obojí ;-)

06.01.2009 07:50:00 | Yves

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí