Anjel

Anjel

Anotace: len ja v boha newerím....

Čierne nebo plné očí
Zápach dymu počuť praskot
Vzdychot do tmy
netopierích krídel šuchot
Anjely dnes chodia po zemi

Za dverami počuť kroky
jemné škrabanie do dreva
Dvere vrzli vošiel on
Anjel
Oblečený rúškom noci
Ponúkol mi ruku
Oči sa mu hriechom leskli

Počul moje modlitby?

Dnes prišiel ku mne anjel temnoty
Čierne krídla rozprestrel
Prijímam jeho ruku
Krvou spečatím mu vernosť
Bozkom anjela stávam sa nevestou smrti

Odchádzam s ním do temnoty
na večnosť a naveky
Zanechávam svoju nevinnosť
Som dieťa noci
- anjel temnoty
Autor bathory, 11.01.2009
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí