Carmen Satanas

Carmen Satanas

Anotace: Vábení

Tak pojď, jen pojď blíž.
Pojď a nehledej už skrýš.
Neublížim ti maličký, neublížím,
vždyť já teď už jen po tobě toužím.

Oči se ti kříží, dech tvůj
je nestálý, skoro jak můj.
Ale já nedýchám, jak to ty
zvládneš? Ne, neřeš to a pojď.

Brzy již bude po všem,
po strachu, po trémě.
Zanedlouho okusíš chuť
království, zvládneš to?

Tvé tělo se stane prachem.
Tvá duše připadně mně.
A co s tvým vědomím?
To bude stále volným.

Tak jen přijď blíže, nadále, navěky.
Ke mně blíže, nechť vysaju tvůj život.
Dej mi své sdrce. neobracej se, nejde to.
Znič svou duši, odevzdej ji, zhyň!
Autor found, 13.01.2009
Přečteno 440x
Tipy 1
Poslední tipující: Akanishi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Supr asi se nechám zvábit xDjinak pěkně napsáno

13.01.2009 20:20:00 | Akanishi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí