Víra

Víra

Anotace: ...

Nevíš co je pravá láska,
nikdy jsi ji nezažila,
já ji žiji, já ji cítím,
mne se do srdce nadosmrti vryla.

Kašlu na tvá prázdná slova,
nahatá při měsíčním svitu,
kašlu na ně, říkám znova
i když vedle mne jsi tu

a proklínáš mne jako zrádce,
a já zatím jsem jen dárce
nových lásek na březích nových pokolení,
kde se lidé v trosky mění,

kde umírají v hříšném opojení,
bez zábran a bez mámení,
jen se svou vírou ve spásu,
jen se svou vírou v krásu.

...

Tak umřeli a byli šťastní,
spojení a v prožitých slastích
přáli si konec, který je svírá...

A kde je víra? A kde je víra?
Autor Dreamer.Z, 22.01.2009
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: démon zatracení, Vlk v rouše, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

víra je v téhle básni:D

22.01.2009 12:23:00 | démon zatracení

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí