můj anděl

můj anděl

Anotace: ...třeba i jemu za to dík..

Na křídlo své,
uronil další slzu,
za to, že další strom,
zas ztrácí svojí mízu,

pohledem vlhkým,
pohleděl na sekretář,
se všemi ty jmény
a já bych měl mu
poděkovat asi za to.
že ted
kráčím po té krásné zemi,

nebot si dal znovu
velkou administrativní práci
proč pak měl by přijít
k jeho pánu služebník jeho?

a mě ted modlitba má,
dohání až k pláči,
za to, že dal mi znovu šanci,
postavit se před tvář Jeho ...
Autor chalcedon, 24.01.2009
Přečteno 439x
Tipy 5
Poslední tipující: Lachailla, Bíša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tu se hovoří o hokeji u toho nesmim chybět :-D Náhodou, mně to příjde fajn ;o)

26.01.2009 19:51:00 | Lachailla

mám
ale díky za zprávu:)))

24.01.2009 23:50:00 | chalcedon

..to ST není za dílo,ale za poznané,máš v tom "hokej",že

24.01.2009 23:47:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí