bez titulku

bez titulku

Anotace: Upřesnění popisu autora

Nebylo mi dáno psát básně s nadáním,
bylo mi dáno je psát s agresí.

Bylo mi dáno rodičů s láskou,
ale ne rodičů s přátelstvím.

V životě jsem dostal hodně,
ale nechci nic než nic.

Nebylo mi dáno bolesti
a nebylo mi dáno štěstí.

Dostal jsem život a jsem šťastný,
dostal jsem čas a jsem bezmocný.

Nebylo mi dáno povznesení,
bylo mi dáno fyzické tělo.

Dostal jsem hodně,
ale neumím to ocenit.
Autor krok, 27.01.2009
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí