Hvězda&Já

Hvězda&Já

Anotace: ...někdy se až nesnesitelně, egoisticky lituju......

Každý má tu hvězdu svou,
co svítí mu na obloze
Smutek skrývá parukou
a chatuje s velkým vozem.

Ta má hvězda osamělá
zhasla svými slzami-
v moři hoře uviděla
paruku, co spadla mi.
Autor DalfaSalfa, 30.01.2009
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: Lilly Lightová, Kapka, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí