Černoch s brýlemi alias Bůh

Černoch s brýlemi alias Bůh

Anotace: Černoch s brýlemi alias Bůh

Černoch s brýlemi,
neboli Bůh.
Skáče s námi,
má u nás dluh.

Pije tu s námi.
Předpověď, dej mi,
když jsi tu s námi.
Nejsi přeci na nebi.

To si jen pár lidí,
co k tobě slepě kráčí,
sračky o tobě křičí.
Jsou divný dosti.

Kdyby oči otevřeli,
naprosto by procitli.
V pravém Ráji byli,
s námi by kalili.

Ale to oni ne.
„My zle raději půjdeme.
Určitě všichni pojdeme,
ale my jinak nechceme“.

Dobře, běžte si do hajzlu,
i vy, sirotci Pana Lojzu.
My, raději půjdeme do pajzlu,
tam určitě někoho majznu.

Černocha s brýlemi alias Boha,
nikdy nepoznáte, ju?
Autor James Tony, 06.02.2009
Přečteno 412x
Tipy 2
Poslední tipující: Elí
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí