Panně Marii

Panně Marii

Anotace: ...

Nádobo plná utrpení, žalu,
přísná pravidla jak při fotbalu.
Nevidí tvoji odlišnost a krásu,
já v tobě vidím naději a spásu.
Jerichská pnoucí plavá růže,
okouzlen tebou každý bůžek.
Vůně tvá do dálek se line,
odpouštíš všem, neříkáš, kdo je vinen.
Jsi mi vším, realitou, sny i bděním,
za nic na světě tě nevyměním.
Autor Inge, 08.02.2009
Přečteno 531x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Psavec, Markéta Hl., Mbonita, Zasr. romantik, Romana Šamanka Ladyloba, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hezké a upřímné.

09.02.2009 16:11:00 | NikitaNikaT.

"Krásná jsi Maria přítelkyně"

08.02.2009 21:14:00 | Markéta Hl.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí