Rezavá skoba

Rezavá skoba

Anotace: vše má svůj důvod, a cokoli tu je dobré je ...

Sbírka: Vzpomeň, i když mrak je na nebi, Slunce za ním svítí.

Rezavá skoba ve zdi trčí
připomínajíc staré časy
zanesené
do zaprášených polic vzpomínek.

Trčí jako trpká výčitka
zašlé slávy.
Hrdá – nezlomená časem
jen dnes jaksi k ničemu.

Zavěsím na ni korunu,
korunu královskou z trní od krve,
tu nejvyšší božskou.
Aby tu na památku
povídala o té největší Lásce.
Autor Lady L, 19.02.2009
Přečteno 548x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, Bean, carodejka, Mbonita, NikitaNikaT., Druhá jizva v duši, Romana Šamanka Ladyloba, Jana M., Markéta Hl., labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čas zanechal svou stopu
pozdrav z minulosti
je málo zlatokopů
co umějí ji číst
dosti..

neco se zde ukryva..a presto vystavuje na odiv...

20.02.2009 21:22:00 | Bean

Basen ma hlubohe koreny, je krasna a smysluplna.

19.02.2009 13:44:00 | carodejka

Báseň se mi líbí, je myšlenková, čtivá...

19.02.2009 11:41:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí