KRYSA

KRYSA

Anotace: co o nich nevíme!!!

KRYSA

Dnes vylezla z kanálu,
všechno raději pomálu.

Pobíjí nás ve dne v noci
za hřích ten my nemůžem,
snad si někdy pomůžem.

Bůh se na ní shůry dívá,
přitom potichoučku zívá,
jenom ti dva špitají,
jak to vše udělají.

Tak už zase vylezl
Ježíš Kristus z nerezu.
Autor irisY2K, 19.02.2009
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí