Padám

Padám

Anotace: z nebes, kde s vrahem nechtěl jsem být...

Padám,
z nebes, kde padák nikdo mi nedal,
skrz mraky, k zemi pomalu se blížím,
padám.

Z výšin,
kde úžasné barvy v lidech jsem viděl,
neexistovalo tam nic, jen pokoj věčný,
pocházím z výšin.

Padám,
z nebes, kde ruku nedostal jsem pomocnou,
skrz šeď mraků, k zemřelé zemi padám,
padám.

V náruči dítko s úsměvem od DaVinciho,
krví podlité oči nespali už měsíce,
není nejvyššího a ani nic co by ho chtělo,
vždyť ten uzlík úsměvů umírá, to mu nepomůže?

Padám,
už nechtěl jsem chodit ruku v ruce s vrahem,
k jeho nohám modlitby padaly a teď?

Padám…
Autor Láďa, 20.02.2009
Přečteno 355x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, greapy, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí