Automatická kresba

Automatická kresba

Automaticky si kreslím
kresbu svého těla.

Obrovská síla
pohybuje mým zápěstím.

Energie ve mně skryta,
zakreslila obrys mého já.

Nejspíš to tak má být.
Zakrýt každou skulinku.

Přes zavřená víčka se
nechávám unášet vlastní
silou myšlenky.

Ruka mně mocně vibruje,
husté čáry pohltily papír.

Nahlížím do svéhu osudu
bez dovolení.

Snad má šťastná ruka
uvolní duši a tělo
z uvěznění.
Autor devcatko z jetele, 24.02.2009
Přečteno 388x
Tipy 16
Poslední tipující: čertíček, Holis, NikitaNikaT., Markéta Hl., Paulín, Iva Borecká, Mbonita, Tacca, enigman, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle dílko se mocka povedlo... Pěkné. ST!

27.02.2009 21:12:00 | NikitaNikaT.

Moc pěkné, vtipně povedené, jdu číst ještě jednou.

24.02.2009 22:53:00 | Kapka

opravdu hodně originální, dobrý nápad

24.02.2009 22:39:00 | Kubino 2

originální báseň

24.02.2009 22:28:00 | Maro Deives

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí