Dovolená

Dovolená

Anotace: O tom, že v duchovnosti neexistuje něco jako dovolená...

V duchovnosti není dovolená!

Jinak si jak vožrala, co všude peněženku hledá,

kterou, né náhodou, v zadní kapse má,

projde všechny bary a najde ji, až to vzdá.

Duše tvá hladová už to zná,

spíše prázdná, ledová, bude zlá.

Život vezme, život dá, jsem to já

Duše, která odpovídá i mysl co se ptá.

Kolikrát měl sem hodně

všeho hojně v teplým domě,

tolikrát sem zapomněl

a ve tmě se hrabal v hovně.

Když Tě cítím uvnitř sebe,

pláču modlitby na oltář,

vidím kudy cesta vede

a Tvou usměvavou Tvář.
Autor Andakar, 07.03.2009
Přečteno 438x
Tipy 1
Poslední tipující: Helena Lovecká
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zrovna dneska jsem si řekla (pardon, už včera), že si takovou duchovní dovolenou dám ... a došla jsem k podobnému závěru ... nejde to :-)

08.03.2011 00:29:00 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí