Na ulici

Na ulici

Anotace: Mnohdy stojíme a osud přijde za náma...

Sbírka: Co?

Na ulici

Na ulici pod hvězdami stál,
měl plnou hlavu snů a ničeho se nebál,
jen roztáhnout křídla, co půjčili mu andělé,
zamával jimi a vznesl se nesměle
a viděl věci nevídané
laskavé, smutné i zrádné.
Cesta pro všechny byla daleká,
co udolá anděla i člověka.
Teď odpočívá v Boží náruči,
co bez podmínek lásku zaručí.
Autor Lady L, 12.04.2009
Přečteno 374x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, NikitaNikaT., Bíša, Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle báseň se mi moc dobře četla, poutavá a trochu myšlenková. ST! za obsah.

14.04.2009 12:40:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí