Pohanská modlitba

Pohanská modlitba

Anotace: ...

Nezlob se, Jezu Kriste,
nezlob se, Panno Marie,
že nejsem na svém místě,
že pravda ve mně nežije.

Snad večer, po klekání,
kdy tmavá noc mě zahalí,
mám o Vás krásná zdání,
kdy čekáte mne zpovzdálí.

Vím jasně, všichni svatí,
vím jasně, archandělé,
co mělo by se státi
a z mé viny se neděje.

Jsem sedmou dcerou Slunce,
jsem dítětem i pohanem,
zrak omyji si v tůňce,
v modlitbě spolu zůstanem.
Autor Inge, 14.04.2009
Přečteno 438x
Tipy 15
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, Weylin, labuť, nejsembásník, 6thSun, enigman, Markéta Hl., Mbonita, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře jsem si početla. Obsah lehce k zamyšlení...

27.04.2009 15:24:00 | NikitaNikaT.

:-)

15.04.2009 15:00:00 | Weylin

jo, tedy ano, vlastně ok***

14.04.2009 22:10:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí