Slzy

Slzy

Anotace: Když vidím kolem sebe jak se zachází se zázrakem stvoření je mi smutno, už dávno jsme zapoměli že je to dar a mnohý nemá tu výsadu ho dostat a jiní, kteří ho dostanou jím pohrdnou...

Sbírka: Co?

Slzy

Křídla andělská
stírají peříčky svými
slzy nenarozených dětí.
Radost smutná klečí
a pláče nad hloupou tvrdostí srdcí,
která nepřijala dar nejvyšší -
ŽIVOT.

Strach oddělil nás
od žití Boží radosti,
od obdarovávání Lásky Láskou.

Jsme vlastně odsouzenci strachu,
bojíme se přijímat dary SVĚTLA,
dar milosrdného odpuštění,
dar božského vykoupení,
radostný dar proměňování,
abychom nemuseli odpouštět,
své zakleté sklepení příšer opouštět
a žít v radosti obdarovávání.

PROČ?

Vždyť to vše
se nám nabízí.
Stačí říci prosté ANO

a s pokorou přijímat

a DĚKOVAT.
Autor Lady L, 19.04.2009
Přečteno 414x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Bíša, Kapka, 6thSun, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neřekl bych náboženské,spíš mysticko-duchovní..

20.04.2009 08:40:00 | Weylin

Skutečně náboženské dílko, moc hezky napsané.

19.04.2009 14:36:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí