...

...

Anotace: Bůh je dobrý

To, kde jsi byl
už skončila
cesta smrti
světlo svítí

když mu dovolíš
vidíš
tvé srdce je jiné
pomalu

stoupáš po schůdcích
háje stinné
ostrůvky v poušti
do srdce vpouštíš

rostou a sílí
blíží se k cíli
ne vlastní pílí
oblékl jsi šat bílý
synu můj milý.
Autor Šantir, 20.04.2009
Přečteno 455x
Tipy 5
Poslední tipující: Ik, spare, Jana M.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezká, po dlouhé době jsem se sem dostal, zdravím Tě, Šantire

25.05.2009 11:23:00 | Ik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí