Stále vylévá svou milost

Stále vylévá svou milost

Anotace: Na cestě se nacházíme všichni, stačí se jen zaposlouchat do zvěsti, kterou tluče naše srdce ...

Sbírka: Co?

Stále vylévá svou milost
na nás Boží Láska.

Nekonečné je Milosrdenství
Nekonečná je Milost
pro ty,
kdož vykročili na stezku Boží
a ti, kteří bloudí v tmách,
přivádí svým světlem
na cestu Beránkovu.

Občerstvuje nás
křišťálovou vodou,
nesoucí plamen Ducha čistoty
plný radostného poznávání
Toho, který byl – jest
a bude na věky.
Autor Lady L, 11.05.2009
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí