Hm

Hm

Anotace: ...blbej sen...ať si lidi jdou s tou blbou kolektivní pamětí doprdele.

Hoří mi krev
úsměv mi musí obracet kůži na obličeji
naruby
celý jsem naruby
lesklé tkáně
třesoucí se sliznice
pulzují tmavé svazky žil
natahují se mi nohy
letím někam nahoru
pevně poután, praskají mi kolena.


A tak je to vždy.
Hlavu v oblacích
bolest mě tady dole mezi lidmi
drží
drží
drží.
Přečteno 353x
Tipy 5
Poslední tipující: Markéta G., sophia92, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobré je, že to bol iba sen... niekedy je taká či podobná i realita ...
ty můj kvítku.. som zasa potešená ST

03.06.2009 19:26:00 | sophia92

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí