pokání II.

pokání II.

Anotace: ...divné dílko...váhám, jestli je vůbec ke zveřejnění... snad to překousnete ...

Moje hříchy nenávidíš
Výheň lásky plápolá
po trestu má vina křičí
až se k Tobě dovolá

Moje oči zaslepené
žádné viny nevidí
až Tvá milost svrchovaná
moje oči probudí

Boží slova spravedlivá
jako meče dvousečné
srdce moje zasahují
zraňují vše falešné

Jako pruty dopadají
na mé srdce odkryté
bolí, pálí, ponižují
nechají ho ubité

Jen mne o trest nepripravuj
Spáso moje, Otče můj
chci být z hříchů vysvobozen
čistý jako sám Syn Tvůj

Jen mne nenech špinavého
v hříchu pýchou slepého
jen ať vidím Tvoji svatost
zachraňuj mne od zlého

Vytrhej mi všechny hříchy
z mého srdce Bože můj
jak kořínky kopřivové
co musí pryč stůj co stůj

Tvůj Duch olej uzdravení
Všechny šrámy zahojí
Moje srdce zahanbené
Svojí láskou napojí
Autor Ik, 09.06.2009
Přečteno 416x
Tipy 1
Poslední tipující: Le ver luisant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí