Každý táhnem ten svůj kříž

Každý táhnem ten svůj kříž

Anotace: v roce 33 n.l. .....

Každý táhnem ten svůj kříž

Jdem,vláčíme tůru dlouhou.
Panenská lázeň končí..
Přichází den z posledních…
K výšinám se cesta stáčí…

Rozřešení nesem na bedrech svých
Právě proběhl soud poslední..
Král Herodes soudce i kat rozhodl
Za nás….

Každý táhnem ten svůj kříž
Je slunný den, nám se krátí…
Měsíce už neuvidíš..
Všechno končí….

Karty jsou rozdány
Přežijí vyvolení
Odcházíš bez předsudků
Tento Svět, pro tebe není!!

Zaplatíš za názor jiný.
Cenu nejvyšší!
Život nikdo nevrátí ti
Máš klid na duši.

Vstanou noví bojovníci
„ Za odkaz tvůj ! “
Myšlenky tvé posílí v jejich srdcích
Zažehne plamen odhodlání.
Jen krev, slzy a …sůl !!!!!!
Autor v.hercik, 13.06.2009
Přečteno 436x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, staruska, Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD, bejbyyyy, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá, líbí...*:)

10.05.2010 08:22:00 | PIPSQUEAK

...já to mám vyřešené,buď je a nebo není,pokud je,rád ho uvidím,pokud není,neuvidím nic :) myslím,že jsem dal ST

20.06.2009 12:37:00 | WAYWARD

Báseň je to dobrá...

13.06.2009 17:16:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí