Když víra zmírá

Když víra zmírá

Anotace: -

Padají výtky na leckterou hlavu
Padají výtky měkce do peří
My proti nim jak losos proti splavu
Skáčeme pro ty co nám uvěří

Snášíme potlesk ač milejší je ticho
Snášíme potlesk co končí na tváři
Úzkost je bolest co nám svírá břicho
Ježíš náš bratr i my jsme tesaři

Šíříme víru a Boha zapíráme
Šíříme víru že jednou vyhrajem
Syna si vzkřísil a my jen umíráme
Když se ve válkách melem navzájem

Padají hlavy a neslyšíme výtky
Padají hlavy měkce do peří
Cožpak to v nebi usly všechny hlídky?
Cožpak to nezaslechly praskot páteří?
Autor Bolder, 25.07.2009
Přečteno 373x
Tipy 7
Poslední tipující: chicacheca, Kapka, NikitaNikaT., WAYWARD, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...mi se to líbí,dobře napsáno

25.07.2009 22:14:00 | WAYWARD

opravdu zajímavé

25.07.2009 16:16:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí