Golgota dnešních dnů

Golgota dnešních dnů

Anotace: ...

Dost sebestředných myšlenek
jsem egoista navenek,
uvnitř jsem - jako jsou spáči,
živím se sny a to mi stačí.

Předávám slovo tvým vznostným ideálům
o buddhismu a o Nepálu.

Vracím se zpět, kdy křížek na mém čele,
život můj vložil v ruce Spasitele.

Děkuji katolickým kořenům,
do Nepálu se neženu.
Stojím na cestách Kalvárií,
opouštím sny a jsem a žiji.
Autor Inge, 27.07.2009
Přečteno 391x
Tipy 10
Poslední tipující: Mbonita, labuť, Psavec, Bíša, Gudula, WAYWARD, nejsembásník, 6thSun, al-pacino
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zajímavé,dávám tip

27.07.2009 12:43:00 | WAYWARD

zajimavé dávám ST

27.07.2009 09:39:00 | al-pacino

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí