Archandělská

Archandělská

Anotace: ...

Archanděli Michaeli, ctnosti a sílo,
dej šanci tomu, co ze mně zbylo.
Před tebou se třese původce zla,
když mi dáš šanci, budeme dva.
V mých slovech není pýcha ani pokora,
jsem jako vrána, co bez myšlenek krákorá.
Tajemství svatého čísla čtyři,
jež chápou jen ti, co vlečou se s kříži.
Rytíři nebe, odvaho a ušlechtilosti,
nauč mě pochopit prázdnotu v plnosti.
Autor Inge, 15.08.2009
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: Pevya, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přečetla jsem ji jedním dechem, líbí moc.

29.08.2009 20:26:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí