Mariánské slavnosti

Mariánské slavnosti

Anotace: ...

Panno Marie nanebevstoupená,
zahal svým pláštěm má ramena.
Jsi matka starostlivá,
tvé lásky nikdy neubývá.
Jsi po okraj naplněná studnice víry,
v mých očích je temnota a černé díry.
Panno Marie, jaký dar ti k nohám složit?
Okvětní lístky růží, to je málo.
Dej lásku tvou mi plně prožít.
Ať znovu se stane, co dávno se stalo.
Autor Inge, 16.08.2009
Přečteno 342x
Tipy 5
Poslední tipující: Jakub Lasak, Bíša, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí