Víš kdo jsem

Víš kdo jsem

Anotace: :-) vše je v desateru a díky vám za to že jste posly lásky

Sbírka: Poutníkem na cestách za Poznáním...

I.
Jsem kamenem i pápěřím
směju se i láteřím
a jen Ty víš
jak mi je v tvé náruči
na kterou tak často zapomínám...

II.

když se mi tu už nechtělo být
a v duši jsem neměla klid
jen jsi mě něžně sdělil tajemství
...
neste mě v srdci
a Já ponesu Vás
v každý čas...

III.

A pak krůček za krůčkem
učil jsi mě vnímat svět
tolik podivuhodný
laskavý i bláznivý hned
...

IV.
jen mohu říci díky
a znovu prosit v modlitbě
za sebe i za jiné
o světlo Tvé do našich životů

a v klidu tvé pokory
sejmout můžu okovy
strachu - nesvobody,
která svírá srdce naše
a zas mohu děkovat ...
Autor Lady L, 19.08.2009
Přečteno 470x
Tipy 11
Poslední tipující: poetická ilona, Markéta Hl., Juraj Hrom, malý lachtánek, carodejka, danav
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nezhasni,žíj,miluj,dýchej...držím pěstičky.Ilona :-)

01.10.2009 04:10:00 | poetická ilona

opäť dodám, chvála Kristu, ST

05.09.2009 11:14:00 | Juraj Hrom

a chvála Bohu a chvála Duchu Svätému

05.09.2009 11:14:00 | Juraj Hrom

Souhlasím s čarodějkou...

31.08.2009 14:53:00 | malý lachtánek

Jsi silna zena , krasne napsane.

24.08.2009 19:59:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí