Pocta

Pocta

Anotace: ...

vlníš se ve variantách
úspěchy kloužeš
mimo pravidla světů
a střípky dosahuješ
kritéria nedosažitelnosti
jen sen spadlý do bdělosti
mi rozverně odkrývá
další zákryty paralel
Tvé jinorodosti
Autor danielsoft, 07.09.2009
Přečteno 407x
Tipy 8
Poslední tipující: Lota, 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí