Pyšný rebel

Pyšný rebel

Anotace: ...

Ke kříži přibité
umírá odkryté
mé staré já
ten pyšný rebel
co bude se mnou dál
to kdybych věděl

zmítá se a bojuje
škemrá, smlouvá, slibuje
falešně se lituje
moje srdce nezjihne
už se smrti nevyhne

Moje pusa pokrytecká,
hříchy šeptem vyznává
kroutí se a nechce se jí
Ježíš ale vyhrává

Rudé tváře zahanbené
hříchy pusou odhalené
neposlušnost umírá
už se Bohu nevzpírá

Každý den ho znovu svléknu
a ke kříži přibiju
nesnesu ho, svévolníka,
všechny hříchy odkryju

I kdybych ho musel hubit
každý den až do smrti
pýchu, vzpouru, neposlušnost
nenechám už v sobě žít
Autor Ik, 22.09.2009
Přečteno 484x
Tipy 13
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, Findë, Danger, Divoženka1, René Vulkán, ilona, Jackie3, labuť, al-pacino, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsme jenom lidé...
je těžké ovládat něco,co je nám lidem vlastní...

13.03.2011 07:03:00 | Danger

Nechat přibít na dřevo kříže vlastní hříhy, nechat je umřít spolu s Kristem - nic účinnějšího neznám. Dík za připomenutí!

17.04.2010 12:36:00 | René Vulkán

...moc nebudu kecat,je to dobré,ať je to pod jakýmkoliv vlivem.Máš ST a doufám,že jsi jinak v poho

22.09.2009 00:30:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí